muse.ai

Muse.ai er en video platform med AI-drevet indholdssøgning og en AI-chat, der kan hjælpe med at skrive indhold til videoen, f.eks. generere kapitler og beskrivelser.

muse.ai tilbyder omkostningseffektiv video hosting og streaming til virksomheder og enkeltpersoner. Med muse.ai kan du gemme, dele og integrere videoer og videokollektioner. En af dens unikke funktioner er en indholdsbaseret søgning, der gør det muligt at finde interessante øjeblikke.

Vi tilbyder en let men kraftfuld videospiller, der understøtter adaptiv streaming, undertekster, søgning, kapitler, casting til eksterne enheder, call-to-action og mange andre funktioner. Du kan også vælge at integrere interaktive videokollektioner og afspilningslister. Integrationerne er som standard responsive og meget tilpasselige.

Ved hjælp af vores unikke søgning baseret på nøgleord kan du finde talte ord i en konferenceoptagelse, tekst i forelæsningsnoter eller personer i arkivoptagelser. Du kan også finde objekter (f.eks. “bog”), handlinger (f.eks. “dans”) og endda lyde (f.eks. “applaus”). Brugere kan også integrere søgefunktionen direkte på deres hjemmesider.

Scroll to Top